dilluns, 6 d’abril del 2015

EL VEGANISME

EL VEGANISME 

El veganisme és una pràctica que consisteix en alimentar-se de vegetals i abstenir-se d’animals o aliments que provinguin d’un animal (ous i làctics). Les persones que ho posen en pràctica és diuen vegans i pensen que els animals també tenen els seus drets.
Study Shows Vegetarians 32% Less Likely to Suffer From Heart Disease

El veganisme no només és posa en pràctica en l’alimentació sinó en més àmbits com alhora de comprar roba o calçat han de ser sintètics. Productes provants com pot ser el tabac (algunes marques de tabac proven amb animals les conseqüències de fumar, fan estadístiques, etc). Tampoc van a espectacles amb animals, zoos, circs, etc on fan fer o estar a animals on no és el seu àmbit ja que està demostrat amb denúncies i vídeos que en aquests llocs els animals pateixen maltractes físics i psíquics.

Les raons perquè una persona sigui vegetariana poden ser diverses, ja sigui per religió, salut, ecològic. Hi ha diverses Associacions Dietètiques que afirmen que les dietes veganes redueixen les possibilitats d’algunes malalties com càncer de còlon o pròstata, atac de cor, colesterol, etc.
Segons algunes enquestes en 2007 el 0,1% de les dones i el 0,05% dels homes a Alemanya són vegans. A Regne unit entre un 0,25% i un 0,4%  i a Estats Units hi ha entre un 0,2% i un 1,6%.

Segons la ONU organització nacions unides ha dit que l’alimentació vegana és la única forma de salvar el planeta del desastre medioambiental.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada